Poliklinika LabPlus – Plus za vaše zdravlje

Poliklinika LabPlus je zdravstvena ustanova kojoj se možete obratiti s punim povjerenjem. Dobiti ćete najbolje iz svijeta medicinske biokemije, mikrobiologije, medicine rada te nutricionizma. Poliklinika LabPlus je moderno opremljena poliklinika koja može odgovoriti svim dijagnostičkim i terapijskim izazovima. Poliklinika LabPlus je u potpunosti pripravna udovoljiti svim zahtjevima pacijenata kroz najsuvremenije medicinske metode i dijagnostičke postupke na polju medicinske biokemije, mikrobiologije, medicine rada i nutricionizma. Osnovni cilj je pružiti vrhunsku uslugu korištenjem najsuvremenije opreme u skladu s potrebama pacijenata poštujući sva medicinska načela.

Medicinsko-biokemijski i mikrobiološki laboratorij – Plus za vaše zdravlje

Medicinsko-biokemijski i mikrobiološki laboratorij Vam pružaju više od 4.000 različitih laboratorijskih analiza iz područja biokemije, hematologije, koagulacije, mikrobiologije, alergoloških testiranja, molekularne biologije i genetike uz mogućnost stalne konzultacije sa našim timom stručnjaka. Biokemijske i mikrobiološke analize osnova su dijagnosticiranja stanja organizma.

70% dijagnoza postavlja se na temelju laboratorijskih pretraga koje su početni korak u liječenju i kontroli različitih bolesti.

Kvaliteta, uslužnost i visoki standardi naš su prioritet. Svjesni da se ljudi vežu za proizvode i usluge koji su im uvijek dostupni i cijenom pristupačni, pacijentima se nudi širok spektar laboratorijskih testova ( tumorski  markeri, hormoni štitnjače, alergološka testiranja, analiza urina…).

Naše usluge u potpunosti su prilagođene Vama. Na jednom mjestu, u kratkom vremenu i s velikom preciznošću dobit ćete odgovarajuću analizu ili pretragu. Svoj dolazak ne morate planirati niti unaprijed dogovarati. U našem prostoru, dočekat će vas ugodna atmosfera te stručno i profesionalno osoblje koje vam jamči diskreciju, brzinu i ljubaznost.

Posebnu pažnju pridajem maloj djeci i osobama sa posebni potrebama. Laboratoriji poliklinike LabPlus opskrbljeni su suvremenom opremom, koja omogućuje pouzdan i siguran rad. Uz stručnost naših stručnjaka, napredna tehnologija laboratorija LabPlus omogućuje pružanje vrhunske usluge. Plus za Vaše zdravlje.

Medicina rada – Plus za vaše zdravlja

Medicina rada je grana medicinske djelatnosti koja se prvenstveno bavi preventivnim pregledima. Njena djelatnost uključuje i dijagnostiku profesionalnih bolesti, te bolesti vezanih uz rad (nastajanje bolesti kao posljedice štetnosti pojedinog radnog mjesta), ocjenu radne sposobnosti (privremenu ili trajnu) oboljelih od tih bolesti kao i ocjenu radnih sposobnosti onih djelatnika kojima je radna sposobnost izmijenjena, ali održana. Medicina rada provodi specifičnu zdravstvenu zaštitu, usklađuje biološke osobine organizma sa zahtjevima posla i aktivnosti te utvrđuje ovisnosti zdravlja i bolesti o čimbenicima radnog okoliša.

Cilj joj je očuvanje zdravlja, sprječavanja ozljeda na radu, profesionalnih bolesti i invalidnosti.zahtjevima posla i aktivnosti te utvrđuje ovisnosti zdravlja i bolesti o čimbenicima radnog okoliša.

Sve pretrage medicine rada obavljamo brzo, kvalitetno i na jednom mjestu, bez čekanja i naručivanja ; svi nalazi su gotovi u jednom danu.

  • Važniji pregledi medicine rada:
  • Pregledi vozača (amatera/profesionalaca)
  • Pregledi radnika s posebnim uvijetima rada
  • Pregledi pomoraca
  • Pregledi za sudske i druge vještake
  • Pregledi za nošenje oružja
  • Pregledi za upise u srednje škole / fakultete
  • Pregledi za zaposlenje + otvaranje obrta
  • Sportski pregledi
  • Sistematski pregledi

 

Nutricionističko savjetovalište – Plus za vaše zdravlje

Zbog velikog interesa vjernih klijenata poliklinike, odlučili smo proširiti djelokrug Poliklinike te upotpuniti naše usluge širokom ponudom nutricionističkih usluga. Imperativ stručnjaka nutricionističkog savjetovališta je individualni pristup klijentima. Svakom pojedincu pristupamo sagledavajući jedinstveno zdravstveno stanje i potrebe organizma, pri čemu se maksimalno uvažavaju afiniteti i želje cijenjenih klijenata. Naši nutricionisti stoje na raspolaganju svima koji žele saznati vlastite nutritivno-energetske potrebe, educirati se o pravilnoj prehrani, kompletno promijeniti svoje prehrambene navike, reducirati tjelesnu težinu ili optimizirati utjecaj prehrane na kompletno zdravlje.