Biti najbolja privatna Poliklinika na polju medicinske dijagnostike, mikrobiologije i medicine rada u regiji koji će biti standard i mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja – pacijentima prvi izbor pri odabiru, zaposlenima poželjan poslodavac, poslovnim partnerima pouzdan partner i društveno odgovorna tvrtka.
 

Misija

Naša je misija pružiti svakom pacijentu najbolju vrijednost za novac kroz vrhunsku uslugu sa najsuvremenijim metodama, stvarajući medicinske usluge vrhunske kvalitete, te gradeći Polikliniku prepoznatljiv po imenu i dizajnu, koji će pridobiti i zadržati povjerenje pacijenata i partnera.
 

Vizija

Biti najbolja Poliklinika na polju medicinske dijagnostike, mikrobiologije i medicine rada u regiji koji će biti standard i mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja – pacijentima prvi izbor pri odabiru, zaposlenima poželjan poslodavac, poslovnim subjektima pouzdan partner i društveno odgovorna kompanija. Vrijednosti na kojima temeljimo naš uspjeh su kvaliteta, uslužnost, povjerenje, inovativnost i razumijevanje potreba naših pacijenata.

Koristeći znanja i iskustva te uvažavajući razvoj novih metoda u liječenju i dijagnostici, nastaviti razvoj Kompanije u cjelini te inovacijama i partnerskim odnosom održati zadovoljstvo pacijenata na najvišoj razini.

Suvremena tehnologija, tradicija, inovativnost i kvaliteta usluga osnovni su elementi razvoja i napretka Poliklinike. Što joj jamči egzistenciju i prosperitet na hrvatskom tržištu, ali i širenje na susjedna tržišta.
 

Ciljevi

Potpuna medicinska usluga najviše kvalitete.

Dugoročni odnosi sa pacijentima i partnerima.

Samostalnost i inicijativa zaposlenika.